ITL Real Estate

Részlegek

Fedezze fel az ITL Group különböző részlegeit és vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal időpont egyeztetéshez!

Valós értékek létrehozása

A mi erősségünk abban rejlik, hogy csak a piacon található legjobb kereskedelmi és lakóingatlanokat ajánljuk ügyfeleink figyelmébe, más partnerekkel és hitelnyújtó szervezetekkel is konzultálva. Több mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően létrehoztunk egy naprakész ingatlanpiaci szemlét, sok adattal és hírrel az ingatlan szektorról, annak érdekében, hogy a beruházni szándékozók megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb megoldásokat. A városok folyamatosan fejlődnek, az árak változnak, ezért nekünk meg kell előznünk a piaci trendeket.
 

Federico Brilli

1966-ban született Firenzében, Olaszországban, kettős állampolgárként (olasz és német). Siena-i Közgazdaságtudományi Egyetem, Bank – és Pénzügyszakán szerzett diplomát, majd a Fachhochschule Osnabrück (Németország) Marketing és Logisztika szakán egészítette ki tanulmányait. Magyarországra 1993-ban került, amikor gyakornokként dolgozott a Német Gazdasági Delegációnál. A diploma után tanácsadóként kezdett dolgozni olasz befektetőkkel és megalapította a saját tanácsadó cégét, ezzel párhuzamosan olasz közgazdaságtant tanított a budapesti Corvinus Egyetem olasz részlegén. 2004-ben visszatért Olaszországba és számos projekt megvalósításában vett részt az ingatlan és vendéglátás szektorokban, 2011-ig ő felelt a Sansedoni Siena Spa nemzetközi piacaiért, ami a Fondazione Monte dei Paschi di Siena, Olaszország egyik vezető bankcsoportjának ingatlan fejlesztő vállalata volt. 2013 októberében tért vissza Budapestre és csatlakozott az ITL Grouphoz, ahol 2016 óta Real Estate részleg vezetője.

Schenk Szilvia

Mohácson született, 1992-ben az ELTE -n szerzett német tanári diploma után az ingatlanértékelői és közvetítői (OKJ képzés ) szakképesítést végezte el. 2001 óta regisztrált ingatlanközvetítő és értékbecslő. Több mint 15 éves ingatlanértékesítői tapasztalattal rendelkezik, három idegen nyelven folyékonyan beszél - német, olasz, angol. 2013 óta a Budapesti Metropolitan Főiskola hallgatója, kereskedelem és marketing szakon. 2013-ban csatlakozott az ITL Group csapatához, ahol számos ingatlan értékesítésében ill. keresésében vett részt. Foglalkozott az AXA és CIB banki portfóliók értékbecslésével és értékesítésével, jelenleg az ITL Group ügyfeleinek és befektetőinek igénye szerint keres vagy értékesít ingatlanokat.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.itlgroup.hu/realestate

Szolgáltatások

 •  
  Ingatlan értékbecslés
 •  
  Ingatlanközvetítés
 •  
  Tulajdoni lapok ellenőrzése
 •  
  Ingatlankezelése
 •  
  Ingatlan adásvétel és tanácsadás
 

Elérhetőség

Cím
1056 Budapest, Váci utca 81
Magyarország
Telefonszám
(+36 1) 269 5679
GDPR Policy