ITL Accounting

Részlegek

Fedezze fel az ITL Group különböző részlegeit és vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal időpont egyeztetéshez!

Számíthatnak ránk!

Minden ügyfelünket a szükségleteinek megfelelően szolgáljuk ki, átlátható és megbízható módon. Nálunk az olasz szakértelem találkozik a magyar szaktudással és hozzáértéssel. Könyvelőink minden évben a legmagasabb szintű szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy mindig naprakészek legyenek a vonatkozó törvényekkel, szabályokkal kapcsolatban. E-accounting platformunk lehetővé teszi, hogy az ügyfelek valós időben férjenek hozzá saját könyvelésükhöz.
 

Lázár Veronika

1978-ban született Budapesten és a Károlyi Mihály Közgazdasági és Külkereskedelmi Szakközépiskolában szerzett mérlegképes könyvelő képesítést. Regisztrálták a Pénzügy Minisztérium által a könyvviteli szolgáltatást végzőkről kötelezően vezetett nyilvántartásába. Több, mint 10 éves főkönyvelői tapasztalattal 2013-ban csatlakozott az ITL Group-hoz, ahol az ITL Accounting részleg csoportvezetője, a vezetése alatt dolgozó könyvelőkkel együtt több, mint 110 ügyfelet könyvelnek. A magyar mellett angolul és olaszul beszél.

Molnár Anikó

1978-ban született Magyarországon. 1998-ban a szegedi József Attila Tudományegyetem Számviteli Tanszékén szerzett mérlegképes könyvelő képesítést. Később a Kodolányi János Főiskola Gazdálkodási Szakán közgazdász diplomát szerzett, majd adótanácsadó - OKJ képesítést. 2003-ban regisztrálták a Pénzügy Minisztérium által a könyvviteli szolgáltatást végzőkről kötelezően vezetett nyilvántartásába. A tanulmányait követően egyre nagyobb felelősséggel járó pozíciókat töltött be, majd főkönyvelő lett és 2012-ben csatlakozott az ITL Grouphoz. Az ITL Accounting részleg csoportvezetője, a vezetése alatt dolgozó könyvelőkkel együtt több, mint 110 ügyfelet könyvelnek.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.itlgroup.hu

Szolgáltatások

 •  
  Mérlegkészítés
 •  
  Könyvelés (bejövő & kimenő)
 •  
  E-Accounting 24 órás hozzáféréssel
 •  
  Menedzsment kontroll
 •  
  Bérszámfejtés
 •  
  Adóbevallások készítése
 

Elérhetőség

Cím
1056 Budapest, Váci utca 81
Magyarország
Telefonszám
(+36 1) 269 5679
GDPR Policy